Skär smöret i bitar och blanda ner det. 1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
Man kan säga säga så här, jag blev kanske inte förälskad i just det här vinet men jag blev inte heller avskräckt från att prova fler viner från Turkiet
Sill med emulsion på brynt smörinlagd sillhårt brödbrynt smöräggulavinägerLåt det brynta smöret svalna av så det har ungefär samma temperatur som ägget och vinäger
Nuförtiden skulle vi nog dessutom tala om nordafrikanskt, sydafrikanskt eller västafrikanskt osv om de olika köken i Afrika för de skiljer sig åt beroende på geografin och lokala råvaror samt varifrån de fått influenser när det gäller det kulinariska
Detta recept är fritt från gluten, laktos och socker. Då räcker den både till en rejäl lunch, lite nattamat en sen kväll från krogen och kanske lite till frukostmackan
Här har jag inspirerats fråndet italienska köket och deras maträtt ”ziti”, men då haft i kalkonbacon istället för korv plus att jag har i vita bönor i tomatsås och soltorkade tomater
Cirka 2000 år gammalt recept från rom. Ingredienser. 400 g krossade valnötter, pistachnötter eller mandel100 g muscovadosocker1 dl vitt vin3 dl vetemjöl100 g olja (ursprungligen olivolja, rekommenderar dock majs eller raps)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.