Blanda ihop din aktiva surdeg, mjöl och vatten. Vänta 20 min och knåda sen in salt och lök. Låt vila ca 30 minuter, dra sedan ut degen och vik ihop den i bunken några gånger
Hem igen och lite småhungrig, så drog till med kvällens recept, fräsch, grön supersmoothie, nästan som glass och supernyttigt lökbröd med an härlig topping
för ”konserverat” lökbröd. Lökbröd ca 15 st. Lökbröd ca 15 st. Jag är en sån där som har näsa för detaljer och lägger ofta märke till sånt som folk egentligen inte ser eller bryr sig om
Värm vattnet till 37 grader. Smula jästen och blanda med vattnet i en bunke eller degblandare. Tillsätt salt och mjöl och arbeta degen kraftigt ca 10 minuter
Värm ugnen till 175 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt. Sikta ner vetemjöl i en matberedare eller bunke och blanda ner grahamsmjöl, bakpulver och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.