Lakritskaka med kaffeglasyr
Körsbärets Kök
Körsbärets Kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 200 g hackad mörk choklad
  • 4 ägg * 2 äggulor *
  • 200 g strösocker
  • 75 g vetemjöl
  • 15 g lakritspulver (jag hade i närmare 25 g, det smakar ganska lagom med lakrits, rekommenderas)
  • 50 g ströbröd
  • 100 g starkt kaffe
  • 25 g vispgrädde
  • 100 g muscavado- eller strösocker
  • 50 g rumstempererat smör
  • 25 g kaffelikör
  • 50 g hackad mörk choklad
  • 7. När kakan är sval, bred över glasyren och ställ sedan kakan i kylen så att glasyren stelnar ytterligare

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.