4 laxfiléer
(ca 150 g/styck) 200 g gröna ärtor 100 g sockerärtor 100 g fetaost 140 g babyspenat 400 g kokt potatis 1 rödlök 1 kruka mynta 1 citron, saften och skalet ca 2 dl olivolja salt och peppar pankoströbröd till panering
Krydda med salt och peppar. Strö på ny dill och servera med mandelpotatis. 1 kg fisk - röding eller laxöring. 1 kg fisk - röding eller laxöring pressad citron 1 knippe dill, finhackad 1 dl fiskbuljong 2 dl vispgrädde salt och svartpeppar
Fräs i smör tillsammans med curry. Låt fräsa med ett par minuter. 1 kg räkor med skal. 1 kg räkor med skal 2 st schalottenlökar 1 msk curry 1 msk smör eller margarin 1 st röd paprika 1 st grön paprika 1 st burk krossade tomater 400 g 2 msk sweet chilisås 2 dl crème fraîche Det här behövs till 4 port
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.