Nudelsallad400 g shiratakiinudlar eller 200 g glasnudlar 250 g broccoli 2 morötter 3 salladslökar 1 färsk röd chilifrukt ca 200 g färska böngroddar neutral matolja, till stekning 2 msk vita sesamfrön, rostade
Krydda med salt och peppar. Strö på ny dill och servera med mandelpotatis. 1 kg fisk - röding eller laxöring. 1 kg fisk - röding eller laxöring pressad citron 1 knippe dill, finhackad 1 dl fiskbuljong 2 dl vispgrädde salt och svartpeppar
Servera laxenmed sesambroccoli och ris. Marinera laxen i sojablandningen, se till att allt marineras. Riv ingefära, blanda den med soja och honung och lägg på ett fat
Lägg pankoströbröd på en tallrik, panera ena sidan på laxen i ströbrödet, tryck till så att det fastnar och stek den panerade sida på medelvärde i olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.