400 g
laxfilé 5 dl vatten 2 msk fiskfond 800 g ca, färskpotatis 4 morötter 125 g salladslök eller färsk gul lök 100 g färsk spenat 1 knippe rädisor 0,5 dl ca, finskuren gräslök salt efter smak vitpeppar efter smak
3 salladslökar. Nudelsallad400 g shiratakiinudlar eller 200 g glasnudlar 250 g broccoli 2 morötter 3 salladslökar 1 färsk röd chilifrukt ca 200 g färska böngroddar neutral matolja, till stekning 2 msk vita sesamfrön, rostade
Blanda allt hacket med crème fraichen och smaka av med pressad citron, salt och peppar. Lägg grillspetten i blöt om de är av trä och du ska grilla på utegrill
Lägg i potatisen, krydda med timjan, salt och vitpeppar. Servera med brödkrutongerna. Skär bort kanterna på brödet, skär brödet i stavar och stek dem krispiga i smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.