Linas Laxtartar och Kalvfilé med Tryffelpuré och Madeirasky…
Fusion Food
Fusion Food
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor gott vitt bröd
  • smör
  • 100 g kallrökt lax
  • 1 avokado 1/2 dl philadelphiaost
  • rivet lime eller citronskal
  • 1 tsk pressad lime ellercitronsaft
  • hackad dill
  • 800 g kalvfilé
  • 1 knippe sparris
  • 200 g trattkantareller
  • Tryffelpuré
  • 800 g mandelpotatis
  • 50 g smällt smör
  • 1-2 dl mjölk
  • 1-2 krm fin tryffelolja
  • salt
  • socker
  • Madeirasky
  • 3 dl steksky samt köttsaft
  • 1-2 msk kalvfond
  • 1/2 dl madeira
  • pressad citronsaft
  • 1 krm fryffelolja
  • salt
  • socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.