Koka upp vatten och koka pastan al dente enligt anvisningar. 300 gr pasta Linguine. 2 dl torrt vitt vin, typ Sauvignon Blanc eller Pinot Gris. se 300 gr pasta Linguine. 2 dl torrt vitt vin, typ Sauvignon Blanc eller Pinot Gris
Här kommer lördagens goda middag hos bästis Theresa med familj. Linguine med hjärtmusslor. Vilket jag trodde var samma mussla som vongole vilket det tydligen inte alls är
Ansa sparrisen och förväll den 1 minut i kokande vatten. Strimla laxen, skölj spenaten och dela sparrisen i 2 cm långa bitar. 4 portioner linguine, färsk eller torkad. 1 knippe grön sparris, färsk. 2 dl vispgrädde. 5 msk Bong Touch of Taste Fiskfond
(Om någon mussla inte öppnat sig – släng den. 1 kg vongolemusslor eller hjärtmusslor. 1svartpepparLägg musslorna i iskallt vatten, saltat liksom Medelhavet. Låt stå 15–30 min. Häll av vattnet 1 min tidigare än anvisningen på förpackningen. Häll av vattnet 2 min tidigare än anvisningen på förpackningen
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Rensa och skölj vongole. Koka dem på högsta värme under lock, vongole ca 2 minuter, hjärtmusslor 3-4 minuter, blåmusslor ca 5 minuter. 1 st vongole. 1 st fiskbuljongtärning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.