Rör ner kokt pasta (t. Äntligen fick jag fatt i ett nät med hjärtmusslor. Receptet har jag lånat från Feskhandlar´n i Lomma fiskbil där jag hade beställt musslorna
Koka pastan al dente. Min Linguine allevongole. Och om man tillsätter en burk vongole (små venusmusslor), lite vitt vin, fiskbuljong och kanske några ringar purjolök så har du den perfekta snabbmaten
Koka upp vatten och koka pastan al dente enligt anvisningar. Under tiden som pastan kokar, skölj musslorna och kasta bort de som är skadade eller öppna
=)I helgen lagades pastavongole. Vi var fem vänner som hade samlats för middag och pastan serverades i en stor skål mitt på bordet, som sig bör när man äter italienskt
Koka pastan. Vilket jag trodde var samma mussla som vongole vilket det tydligen inte alls är. Häll på vin och tomatkött, lägg lock på och när musslorna öppnat sig avslutar du med att tillsätta persilja, salt, peppar och pasta
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Koka pastan under tiden och sila av. Vänd sedan i pastan och den rivna osten, rör om tills osten smälter och såsen täcker pastan
Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen. Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta
Krämig, gräddig pasta. Pasta Pappardelle. Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnet och rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.