(Håll koll på oljan medan du värmer den, den ska bliriktigt varm) Hällförsiktig oljan över riset och lägg lock på kastrullen och ställ den på låg värme
När det gäller makikombinationer så brukar jag utgå frånkonsistens. Du kan intehällapå mer och mer under tiden det svalnar, för då kommer det blirväldigtkletigt och svårarbetat
Rätten kommer ursprungligenfrånPersien (nuvarande Iran) och den kom tillSydasientillsammans med persiska hantverkare och andra resenärer för många herrans år sedan
* Sen tog jag bort svålen från lägget (den kan du knapersteka, mycket gott) och använde häften av grisfettet och lite av köttet i syltan och hälften av grisfetteti patén
Han skrivervidare att det pågått en strid om vem som skapade receptet från början - OGO Konditorii Stockholm eller Oskar Bergs Hovkonditori eller HovkonditorietpåRegeringsgatan
Lägg skotten i en stor kastrull ihällpå vatten så det täcker precis. Enskotten är ännu syrligare än granen, så jag bestämde migför att blandade dem och göra en skogssirap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.