En väldigt tacksam fisk att grilla, och mycketprisvärd. Makrillen. Toppa med massa hackad dill. Kokar du rejält medpotatistillmidsommarlunchen så kan du hoppa över första steget att koka potatis
Krydda makrillenmed. Finhackadillen. Koka potatiseni saltat vatten. Torka av den med hushållspapper. Servera makrillenmedfärskpotatis, spenat och citronklyftor
Vitvinssås. Tillsätt sedan dilloljani en tunn stråle medan du hela tidenvispar. Blanda upp ett ägg på högsta effekt i en matberedare eller medvisptills att det blirfluffigt
Stryk vörtbröden direkt när de kommer ut från ugnen medblandningen så får den en fin, glansig yta. Årets vörtbröd är fixat – och detta blev ett mycket gott bröd – bättre än förra årets
Filéamakrillarna och ta bort så många småben som möjligt. Gör en lag på ättika, socker, vatten, kryddpepparkorn och rödlöksringar och koka hastigt upp den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.