mer för spädning i slutet). Tillsätt grönsakerna i grytan, smula ner buljongtärningarna och rör ner fonden och timjan, tillsätt ev lite mer vatten om det kokat bort
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Det är inte ofta som jag springer på och dessutom testar sådana nyttiga recept. Det här brödet innehåller inte mjöl överhuvudtaget, däremot en massa nyttigheter som keso och massa fröer
Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag
Här kommer receptet för er som vill prova. Här kommer receptet för er som vill prova. Halloj på er. Nu ska ni få ett riktigt gott brödrecept, och tro mig, jag har provat massor med olika recept och detta är supergott
Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. 2 dl majsmjöl1 dl solrosfrön1 dl sesamfrön0,5 d linfrö1 tsk salt0,5 dl rapsolja2,5 dl kokande vattenRör ihop alla torra ingredienserna samt oljan i en bunke och häll över det kokande vattnet
Verkar degen för torr tillsätt mer filmjölk. Prenumerera på mitt nyhetsbrev (du hittar det på höger sida högst upp) och få alla de senaste recepten gratis direkt till din mail
Har haft en lergryta, en Römertopf stående i skåpet i många år utan att den har kommit till användning, har aldrig kunnat bestämma mig för om jag vill ha den till brödbak eller till matlagning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.