2010 pga
min pulserande känsla i kroppen) hade ändå fått bort "dunket" i kroppen till 75%. Inte helt, det pulserade fortfarande när jag ätit och jag kunde känna av det lite grand när jag skulle sova men jag kunde sova igen utan ett slagverk i skallen. Jag hade dock cirka en sjukdag i månaden (ibland oftare) då jag bara inte orkade komma iväg till jobbet, då magen "stod helt still" och energin var så låg att jag inte gjorde ett dyft den dagen. Det var småjobbigt att ringa sig sjuk så ofta utan någon vettig orsak - hur skulle jag kunna förklara varför jag inte orkade när det inte fanns några "synbara" fel på mig? Jag gick i samma spår som jag alltid gjort - käkade kakor, mackor och allt annat som jag inte "borde" äta. Kunde inte ens behärska mig på jobbet när det serverades fika. Jag kunde ligga på gränsen till dumping efter att ha ätit lunch men ÄNDÅ skulle jag stoppa i mig en bit av den där vetelängden eller bullen. Jag visste EXAKT hur mycket jag kunde trycka i mig utan att kräkas men ja, nog tappade jag kontrollen ibland och var tvingad att kräkas upp det jag ätit. Det dåliga samvetet knackade ständigt på mig men orkade ändå inte...
100 g
kh/100 gr - eh, vaddådå? Jag gick ju ner i vikt! Långsamt men jag gick ner, det kände jag!
När fredagen kom frågade jag om jag fick sova hemma över natten pga min lilla son och det fick jag. Jag ammade fortfarande så det första jag fick göra var att pumpa ut mjölken som kastades, då den var full med narkosmedel och smärtsillande
Ugnsomelett med spenat, potatis & feta. – I onsdags blev det en av mina favoriter. Man kan säga att det är en del av mitt jag som intervjuar en annan del av mig själv…
SOYAMARINERAD LAXSASHIMI MED SESAMFRÖN, CITRONMAJONÄS OCH PICKLAD GURKA 4 pers ca 1 tim ink marinering 600 g fin lax i fyra bitar (ska ha varit fryst i minst två dagar innan du tillagar den) 1 dl japansk soya 2 msk mirin japanskt risvin 1 msk socker 1 dl blandade sesamfrön 1 skalad och fint skivad gurka 1 dl ättika 2 dl socker 3 dl vatten 1/2 fint skivad röd chili en nypa salt 2 äggulor 1 tsk dijonsenap 1 msk vitvinsvinäger 2
Fördela de skivade äppelklyftorna i formen och pudra sedan kanel över. Det här receptet på tant Edits äppelkaka är ett utav mina allra äldsta recept och mitt allra käraste
Dela kycklingen i portionsbitar. Om du använder kycklingfilé dela dessa i större bitar. Låt allt puttra under lock ca 25-30 minuter. Låt grytan puttra i ytterligare ca 10 minuter eller tills kycklingen är genomstekt
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Och denna maträtt går fort, är klar på en kvart, det är tagiatelle i krämig fetaostsås. Dom mest besökta recepten är också dom recepten som det har länkats mest till och delats mest på Facebook och därför fått flest besök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.