Den bestod av tre olika råvaror - lax, pilgrimsmussla och svamp. SOYAMARINERAD LAXSASHIMI MED SESAMFRÖN, CITRONMAJONÄS OCH PICKLAD GURKA 4 pers ca 1 tim ink marinering 600 g fin lax i fyra bitar (ska ha varit fryst i minst två dagar innan du tillagar den) 1 dl japansk soya 2 msk mirin japanskt risvin 1 msk socker 1 dl blandade sesamfrön 1 skalad och fint skivad gurka 1 dl ättika 2 dl socker 3 dl vatten 1/2 fint skivad röd chili en nypa salt 2 äggulor 1 tsk dijonsenap 1 msk vitvinsvinäger 2. 5 dl matolja salt peppar saft från citron 1 dl soya 1 msk sesamfrön GÖR SÅ HÄR LAX 1. GURKA 1. CITRONMAJONÄS 1. SESAMSOYA 1. 1 t. 1 dl japansk soya. 1 msk socker. 1 dl blandade sesamfrön. 1 skalad och. 1 dl ättika. 1/2 fint skivad röd chili. 1 dl soya. 1 msk sesamfrön
Varit en händelserikhelg. Idag är det en hel del jobb framför datorn som gäller men ska försöka hinna ut på en långpromenad med hundarna och även köra ett benpass på gymmet
Publicerat 2014-12-2014. 21. 1 dl grädde. 1 dl sirap. 1 dl socker. 100 g nougat. Gör kulprovet eller ta bort kolan när den är 120 grader. 1 dl grädde. 1 dl sirap. 1 dl socker. 30 hasselnötter 100 g nougat
Fördela de skivade äppelklyftorna i formen och pudra sedan kanel över. Det här receptet på tant Edits äppelkaka är ett utav mina allra äldsta recept och mitt allra käraste
Dela kycklingen i portionsbitar. Om du använder kycklingfilé dela dessa i större bitar. Låt allt puttra under lock ca 25-30minuter. Låt grytan puttra i ytterligare ca 10minuter eller tills kycklingen är genomstekt. 1 kyckling eller 3-4 kycklingfiléer. 1 vitlöksklyfta. 11/2 dl hönsbuljong. 1 msk fransk senap. 1 röd paprika. 1 msk soja
Ingredienser 400 g fläskfilé 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 6 st champinjoner 1 st röd paprika 0. 5 tsk Curry 1 tsk paprikapulver 3 dl Vatten 1. 5 msk kalvfond 1 msk soja 1 msk balsamvinäger 0
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. 1 glas rödbetsjuice. 1 apelsin. 2-3 cm ingefära. Har man ingen juicer kan man riva, pressa och mixa med stavmixer med då blir det genast lite meckigare… 1 glas rödbetsjuice. 1 apelsin. 2-3 cm ingefära
Blanda sist i färsen och låt den sen "sätta" sig en stund innan du steker biffarna på medelvärme. Ett tips är att steka biffarna så dom får en fin och gyllene yta och sen låta dom gå klart i ugnen (125 grader) Biffarna är klara när dom släpper i från sig vätska, då blir dom saftiga och fina (svårt att säga exakt tid). 400-500 g vildsvinsfärs eller rådjursfärs. 1 dl grädde. 1 dl ströbröd. 1 tsk svartpeppar. 1 tsk flingsalt. 1½-2 msk torkad basilika. 1 kruka färsk basilika. 3-4 vitlöksklyftor. 1 dl soltorkade cocktailtomater i olja (finhackade). 1 dl mozzarella (riven). 1 dl fetaosttärningar i olja
Och på tionde plats hittar ni denna smidiga och så mumsiga one-pot pasta med köttbullar i gräddsås. Dom mest besökta recepten är också dom recepten som det har länkats mest till och delats mest på Facebook och därför fått flest besök
Värm på medelvärme. 1smör. 1vispgrädde. 1vaniljsocker. 1flingsaltSmörkolasås med havssalt Så gör du. 1. Häll ca 1 msk socker i mitten av en medelstor kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.