Mitt nya favoritbröd, ett riktigt superfoodbröd. Grädda i mitten av ugnen i 40-50 min. Jag vet att det är stora ord, men jag står verkligen fast vid dom
Godmorgon. Känns som en helt ny värld att vakna upp i nya lägenheten. Hoppas ni haft en underbar helg, min har varit lite stressig och aktiv, ni vet kanske hur det är att flytta
"Just i dag blir det dock några nyttiga mellanmålsrecept för den som är sugen. Hälls smeten i en liten ugnsform och grädda i mitten av ugnen i 175 grader, 60 - 90 minuter
För det var i Mitt Köks tält vid Skrea Strand som jag och Lars tillbringade kvällen i går. Allt jag blev serverad skulle jag smaka på, var mitt motto inför kvällen
Varje gång justerar jag receptet lite, mest på skoj & för att göra det ännu nyttigare. + 1 cup red currant (can be omitted and replaced by ex el raisins dried apricots)
Jag ska laga maten och i dag var första dagen på mitt nya jobb - jag ska bli mattant. På Rydboskolan i Åkersberga bakas bröd varje dagJag har fått ett fantastiskt fint uppdrag att tillfälligt arbeta i köket på Resarö skola under en månads tid
Mitt liv valde tidigt att svänga av från den raka, enkla vägen. Själv längtade jag mest efter att äntligen få låta håret växa ut så det skulle bli riktigt långt, efter att man rakat av allt mitt hår vid operationen
Man kan undra varför jag sitter och bloggar en lördagkväll, det kan man. Men faller blogglusten ner på en så måste man ju gripa tag i den innan den försvinner igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.