400 g
grovriven potatis (<span style="font-style: italic;">mjölig</span>)<br /> 300g grovriven morot<br /> 1 st grovriven gul lök<br /> 1 1/2 tsk salt<br /> 1/2 tsk svartpeppar<br /> 2 ägg<br /> 2-3msk majsena mjöl<br /> smör till stekning<br /><br /><span style="font-weight: bold;">Örtsås att ha till</span><br /> Turkisk yoghurt<br /> gräslök<br /> salt<br /> svartpeppar<br /><br /> Blanda alla ingredienser till rårakorna.<br /> Hetta upp smör i stekpannan och klicka ut ca 4 st rårakor. Platta till dem med stekspaden och stek dem ca 3-4 min på var sida. Stek resten av smeten.</div>
Söndag 9 augusti – Morotsrårakor med köttfärsbiff och rosepepparsås. potatis till 1 måltid + 1 potatis till blomkålssoppa + 4 stora potatis till morotsrårakor. 1 citron potatis till 1 måltid + 1 potatis till blomkålssoppa + 4 stora potatis till morotsrårakor
Morotsrårakor med köttfärsbiff och rosépepparsås. Idag blev det en tidig morgon – vi steg upp redan klockan fyra för att kunna köra in Tobin till Köpenhamns flygplats
Den här varianten av rårakor var riktigt gott. Receptet kommer från Coop mer smak. 400g grovriven potatis (mjölig)300g grovriven morot1 st grovriven gul lök1 1/2 tsk salt1/2 tsk svartpeppar2 ägg2-3msk majsena mjölsmör till stekningÖrtsås att ha tillTurkisk yoghurtgräslöksaltsvartpepparBlanda alla ingredienser till rårakorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.