Harissa
Jonaz Gastric Bypass
Jonaz Gastric Bypass
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 Habanero<br /> 4 vitlöksklyftor<br />
  • 1 tsk salt<br /> 1msk spiskummin<br /> 1 msk garam masala <br /> 1 tsk koriander<br /> 1 dl olivolja</div>
  • 0 px current
  • 2 veckor.</em></strong></div>
  • 2 dl basmatiris<br /> 5 dl grönsaksbuljong<br /> 1/2 tsk gurkmeja<br /> 1/2 purjolök<br /> 2 morötter<br /> 2 msk smör<br /> 1 1/2 msk harissa<br /> 1/2 tsk salt<br /> 1 dl cashewnötter<br /> 1/2 dl färsk koriander<br /><br /><strong>Kallsås</strong><br /> 2 dl matyoghurt<br /> 1 vitlöksklyfta<br /> 1/2 tsk salt<br /><br /><em>Koka riset i buljong och gurkmeja. </em><br /><em>Skölj och hacka purjolöken. </em><br /><em>Skala och skär morötterna i mindre bitar. </em><br /><em>Tillsätt morötter och purjolök, stek några minuter min. </em><br /><em>Rör ner harissa utrörd i 1 msk vatten. </em><br /><em>Smaksätt med salt.</em><br /><em>Strö över nötter och koriander. </em><br /><em>Blanda grönsakerna med riset. </em><br /><em>Blanda den kalla såsen och servera till riset och stekt lax</em></div>

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.