Linsbiffar med mangosås och bulgur
Jonaz Gastric Bypass
Jonaz Gastric Bypass
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0 px curr
  • 2 dl kokta röda linser<br /> 4 morötter<br /> 1 st rödlök<br /> 1-2 msk persilja<br /> 2 tsk spiskummin<br /> 1 tsk curry<br /> 2 vitlöksklyftor<br /><br /> Koka linserna och låt rinna av i ett durkslag.<br /> Fin riv morötterna och löken.<br /> Fräs kryddorna och löken i olja någon minut. Tillsätt morötterna och den pressade vitlöken låt fräsa någon minut till.<br /> Blanda nu allt och forma till små biffar och stek i rapsolja.<br /><br /> <strong>Mangosås</strong><br /> 1- 2 dl fryst mango<br /> 1 pressad lime<br /> 1/2 hackad röd chili<br /> 2 dl turkisk yoghurt<br /> salt, svartpeppar<br /><br /> Bland alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.<br /><br /> Servera med bulgur.</div>

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.