Skär fyra snitt i varje bröd och dra isär dem lite så hålen vidgas. och så festade de i dagarna tre. Har så klart varit finfint att gå bort och sätta sig vid dukat bord tre dagar i rad
Jag surfade runt på nätet häromdagen för att leta lite hälsosamma frukostalternativ. Jag brukar för det mesta göra en smoothie till frukost bestående av yoghurt, en skvätt juice, frysta bär, kanske någon färsk frukt och en banan
Jag brukar passa på, när min sambo inte är hemma, att laga mat som hon verkligen hatar. En sådan rätt, som jag tycker är fantastikt god, är Korv Stroganoff
Ja, då var kvällens dippsåser klara. Ikväll ska vi ha goa vänner över på middag och alltid när jag ska bjuda på mat så brukar jag under dagen gå lite och småfixa med maten så att jag inte behöver stå med allt sedan på samma gång
I går så hade vi kalas för dottern som fyllt 17 år, hujedamig vad tiden går, jag hinner inte vara med. Undra om det är någon som fyller 40 snart och är lite nojjig kan man väl säga
Fyllning. Smält chokladen till fyllningen över vattenbad eller i micro och låt den sedan svalna lite. Biskvier i långpanna, godast då de är väldigt kalla nästan början till fryst
Helstekt fläskytterfilé med bacon- och lökbakad potatis. Fortsätter på salvia-temat då, eftersom jag tycker att det är gott och det finns mycket av det i kryddträdgården så letar jag bra recept med salvia i , här hittade jag ett som var en väldigt bra vardagsrätt
Vi slog upp det på karaff fyra timmar innan det skulle drickas så att det fick öppna sig lite mer. För att krångla lite extra körde jag köttet i sous vide-maskinen i fyra timmar i 56 grader. Kör i vakuumförslutare och lägg i sous vide i 56 grader i tre-fyra timmar
Fyllning. Fyllningen går bra att förbereda kvällen innan baket. Bred på fyllningen. Fyllning. Det går faktiskt över förväntan bra att leva utan ugn, tro det eller ej
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.