Och den första riktiga höstkänslan kom, när vi plockade plommonen från vårt plommonträd vid stugan. Och till maten öppnade vi ett gott rött vin som vänta några år på att få komma upp ur källaren…
Det var tur det, för hela den angivna mängden hot sauce skulle nog ha bedövat mina smaklökar (jag gillar stark mat men jag gillar inte om närden är så starkt så att hettan tar bort alla andra smaker)
Stjälp upp kakan påett sockrat papper. Bred påfyllningenpå kakan och rulla ihop den. En vanlig drömrulltårta blir extra lyxig och en fin present med en dedikation
Tyvärr är jag inte helt säker på exakt hur jag gjorde (så går det när man inte skriver ner meddetsamma), men jag har här skrivit ner receptet som jag använder när jag gör blåbärscheesecake, som också är ett bra grundrecept för cheesecake
Jag vet att jag tjatar om renovering, golv och kaos, men vet ni, nu har Mr C kommit igång med golvet och det ser ut att bli så himla bra, så snart så kommer det bilder och ni slipper höra mitt tjöt
närlingonen tinat är dom klara att servera. Förrätts tallrik med enbärsgravad röding med hovmästarsås smaksatt med timjan samt syrliga lingon, mini toast skagen och toast med rensteksröra med sikrom påtoppen
Då var vi åter på plats i köket efter enliten minisemesterresa till närmaste huvudstad, Köpenhamn, där vi spatserat runt och bara njutit av tillvaron några dagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.