Jag uteslöt mandeln för att även mandelintoleranta skulle kunna äta tårtan men det blir vackert med gyllenbrun mandel runt om och ger extra smak åt tårtan
Ett gammalt kapitel blir till något nytt men samtidigt som vemodet slingrar sig runt det tomma pojkrummet väger spänningsmomentet högre inför det nya vi ställs inför
Tänk på att inte vispa grädden för länge, då blir inte gräddtopparna fina. Vispa äggvitor och citronsaft till ett fast skum, bunken ska gå att vända upp och ned
Jag blir så glad när jag kommer på bra saker, som denna lakritschokladkaka med Maraboublack, en variant av våra Marabou mjölkchokladsnittar som vi annars bakar
Lägg i övriga ingredienser och kör till det blir en deg. I alla fall testa att baka den här pajen med ett tunt mandelskal, len citronkräm och ett fluffigt marängtäcke, är helt säker på att du kommer att älska den och jag själv önskar innerligt att jag hade en bit kvar i kylen
Värre blir det såklart om du skulle vilja minska på något, opps. Jag blir så himla glad att just du kikar in här och jag hoppas att du blir fylld av inspiration och hittar många tips som du har användning för
Ett inte så vanligt bär - i alla fall för mig - än mindre i bakningssammanhang. Inte lika härlig efterföljande scoutarom i hår och kläder dock och jag hoppas min tjugoettåriga (enligt info) stolsgranne här på tåget mot Stockholm inte tar illa upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.