Närman delar recept på sommarens favorittårta. Vill man kan man även strössla lite daim på toppen. En svensk klassiker men som man tyvärr inte ser så ofta nu för tiden
Jag blir så glad när jag kommer på bra saker, som denna lakritschokladkaka med Maraboublack, en variant av våra Marabou mjölkchokladsnittar som vi annars bakar
Pajen kan förvaras någon dag i kylen, men är absolut godast direkt när marängen är extra fluffig. Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Under Kristihimmelfärdshelgen bakade jag en Rabarberprinsess som jag fyllde med rabarberkompott, mjölkchokladtryffel och vaniljkräm och i helgen provade jag att göra en Citronprinsess som fylldes som namnet anger- med mjuk citronkräm, vanilj och syrlig creamcheesegrädde
Mosa bananerna med en gaffel. När egentiden breder ut sig och man bakar bananabread på veganskt vis. Hade värsta beslutsångesten innan jag till slut bestämde mig för ett par som jag tror jag kommer bo i, när väl värmen slår till på allvar
Närman är sugen på något gott men vill äta lite nyttigare än saker baserade på socker, vitt mjöl och transfetter passar de här rawfoodbollarna perfekt - supergoda och fullproppade med nyttigheter
Närman delar ut recept på bästa rabarbersmulpajen med mandel och vit choklad. Den hackade mandeln och den söta chokladen gör pajen påde knaprig och söt mot den syrliga rabarbern
Man kan öka mängden fiberhusk något om man vill ha en fastare konsistent på brödet, dock har jag personligen väldigt svårt för när det blir för stora mängder fiberhusk i bakverk/maträtter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.