Igår ringde DN mig och hade en intervju med mig mellan två av mina lektioner, angående min blogg och min medverkan som bloggare i förra årets Chokladfestival
Så, efter många års erfarenhet så tänkte jag dela med mig av mina bästa tips när det gäller bakning. Det har hänt flera gånger att jag har haft med mig bakverk till jobbet och att nån kollega sen har bakat det själv utifrån receptet på bloggen och så kommer dom och säger ”men det blev inte alls lika gott som när du hade bakat det”
När jag blev tyngre fick jag också högt Blodtryck,. Innan jag födde mina barn var jag s. Jag deppade ihop fullständigt, när jag fick beskedet att jag var för gammal
Nu ska jag inte tjata om min tråkiga vecka längre utan försöker se fram emot helgen i stället. Inte världens nyttigaste mat kanske men jag orkar inte bry mig särskilt mycket när jag mår skrutt
Den bästa pajen efter rabarberpaj om ni frågar mig. När man tar det igen. Hands - up för det och jag kände mig väl värd rabarberpajen vi inmundigade under fredagsfikan
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.