Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Om du vill ha tårtan mindre "moussig" och mer liknande en tårta i lager så rekommenderar jag att göra många tårtbottnar, att bre på lite chokladmousse och därefter sätta på nästa botten tills all mousse och alla tårtbottnar är slut
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Kladdig chokladbrownie utan nötter, istället använder jag solrosfrön och tahini vilket ger en nötig smak men passar för de som inte tål nötter av olika slag
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att viville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
1 (15 ounce) can chickpeas, rinsed and drained2 large eggs1 cup oat flour (or substitute any flour you prefer), divided1 cup seasoned panko bread crumbsseasonings (salt, pepper, garlic powder, onion powder, poultry seasoning)Instructions1. Divide dough into 12 equal pieces and shape into nuggets
Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvis har fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten vi äter
Minst lika goda som orginalet skulle jag vilja påstå. Kanske har ni redan klurat ut en egen lösning för att göra dem nötfria, om inte så får ni det serverat här och nu
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.