Jag brukar oftast blanda pölsan med fläskkött men det här köttet var så fint att det blev gott ändå( har provsmakat alldeles för mycket) Lite lite lever är kalas att ha i men det hade jag ingen
Skär den i gaffelbitar och blanda ner i. WasabisillRabarbersill BrantevikssillÄttarpssillStekt, inlagd sillChili och honungssillHavtornssillCitronsill PortersillIdag är det väder av sorten "rätt somdet regnar så kommer det en skur" och vi är inte riktigt överens om vadvi ska fylla dagen med
En stor fluga just nu är tex att fasta och detoxa kroppen. Jag har läst olika teorier om detta sätt att äta, där en sida säger att kroppen får vila och rena sig med juicer, smoothies och enkla soppor som är lätt för kroppen att bryta ner med mycket näring
I inledningen skriver Niki Segnit så här om blomkål. Niki Segnit skriver roligt och varvar egna erfarenheter, fakta och historiska anekdoter med recept från andra välkända kockar
Nu ska brödet jäsa. Ok, blanda nu surdegen med mjöl vatten och salt. hur långt degen kommit innan man bakade ut den, vilken temperatur den jäser i och hur bra fart det var på surdegen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.