Jag vill ha kanelbullar - nu. Under tiden som jag skrivit detta har jag haft min fikastund med kaffe och bullar som jag tinade upp från frysen på mindre än en minut
Så nu är jag såååå otroligt mätt att jag orkar nada. Men en lördag behöver man knappast känna att det är en massa man ska göra heller för den delen Tidigare idag när jagvar och handlade, hade jag fått till en gedigen lista på massa spännande rätter som ska testas de kommande dagarna
I dag har det faktiskt varit en riktigt härlig dag med lite sol och några minusgrader. Oliver var jättertrött i kväll och jag såg framför mig en lugn fredagskväll i soffan med mat, vin, smågodis och På Spåret
Ni vet en sådan där som man kan äta med sked. motsvarande mängd fondSås. -) Jag blev så sugen på porterstek när en kollega pratade om det för någon dag sedan
Jag är inte någon löpare direkt och hade det inte varit för min väninna Jessica lurat med mig på tjejmilen nu två år i rad, så hade jag aldrig sprungit så här långt
Rör i crème fraiche, rivet citronskal och bladen från basilikan. Det har verkligen varit dåligt med onsdagspasta på länge, men idag tyckte jag att det var på tiden
Ni vet sådär lite sega, med en härlig sötma från honungen, en svag touch av kanel och vanilj och avslutningsvis det där knapriga från nötterna, kan vara bland det godaste jag bakat i lchf-väg
Jag gjorde kyckling, egna pommes frites och friterat morotskrisp. Kycklingen fick högsta betyg av sonen, enligt honom den godaste friterade kyckling han någonsin ätit…jag är böjd att hålla med…
Det hela började faktiskt med att jag skulle göra om mamsens morotskaka till en nyttig(are) variant. Har även testat i flera andra varianter som bland annat äpple/kanel och morot/kokos
Nuvetjag att jag lever. Har som ni kanske vet gympat hyfsat mycket nu i två månader. Nu - två timmar senare - kan jag knappt gå för framsidan på låren hänger inte med
" Det var tomt i skafferiet på mjukt bröd och jag är mer än less på det "hårt uppdrivna" och lätt klonade bröd som säljs i den lokala matbutiken just nu
Jag har jobbat mer eller mindre dygnet runt med det de senaste veckorna. Den fick smak av havssalt, örtsalt och rejält med fempeppar på kvarn innan den bryntes i smör och citronolivolja och fick komma in i ugnen för att gå klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.