pajdeg220 g osaltat smör, kallt 280 g vetemjöl [4,5 dl] 15 g strösocker [1 msk] 3 g salt [0,5 tsk] 75 g vatten, iskallt (0,75 dl) 1 ägg, till pensling 0,5 dl rörsocker, till gräddning
philadelphia ,mascarpone,jordnöttsmör,nutella,ganach ja möjligheterna är oändliga. Cakepops älskar jag och är så säker när ja säger att alla älskar nog dem
Så här gör du. Fördegen. Värm upp mjölken till fingervarmt. Blanda sedan med vetemjöl och jäst och kör det i en matberedare på mellanfart tills fördegen gått ihop till en deg, låt vila i ca 15min
Idag bakade jag några CakePops med Oreo. Om du vill ha strössel på dina CakePops så måste du dekorera de direkt efter du doppat dom i choklad för de stelnar snabbt
I mitt bakhuvud minns jag att jag läst om mug cake. Jajamän, mug cakes är busenkla att göra och de blir verkligen klara på 5 minuter. Nutella mug cake (2 koppar). 0,5 dl nutella. Mina mug cakes var perfekta efter 1 minut och 38 sekunder (lite kladdiga i mitten). Vegan nutella mug cake (2 koppar). 0,5 dl aranuts (vegansk nutella utan mjölk i). EnglishNutella mug cake (2 cups). 5 dl nutella (hazelnut chocolate spread). My mug cakes were perfect after 1 minute and 38 seconds (I like it a little doughy in the middle). Vegan nutella mug cake (2 cups). 5 dl aranuts (vegan nutella without milk). Nutella mug cake (2 koppar). 0,5 dl nutella. Vegan nutella mug cake (2 koppar). 0,5 dl aranuts (vegansk nutella utan mjölk i). Nutella mug cake (2 cups). 5 dl nutella (hazelnut chocolate spread). Vegan nutella mug cake (2 cups). 5 dl aranuts (vegan nutella without milk)
Bakade lite goda Cakepops till min sambos kalas i helgen, denna gång blev det citronsockerkaka med Lemoncurd som jag sedan doppade i vit choklad och Marabou Polkachoklad
Nu har jag invigt cakepopsmaskinen, eller Popcake makern som den egentligen heter, och som jag beställde till kanonpris på Campadre för flera månader sen
Det var ett tag sen jag gjorde cakepops så jag gjorde några nu inför Alla Hjärtans Dag. Lägg en cake pop på en gaffel, doppa i chokladen så att den täcks helt, ta upp den liggandes på gaffeln och dra sen gaffeln mot kanten av skålen så att överflödig choklad rinner tillbaka ner i skålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.