Fräs champinjonerochlöki en stekpanna som tål att ställas iugnen. Strö osten över och ställ iniugnen några minuter, tills osten har smält och fått lite färg
Löken kan du lägga i rå iomeletten eller låta den steka med baconet en stund. Den här ugnsomeletten svänger man lätt ihopoch man kan verkligen lägga ner allt mellan himmeloch jord
Sätt in den iugnen - omeletten är klar när kanterna börjar stigaochomeletten ser fast ut. Häll matfett i en ugnssäker stekpanna (inte plasthandtag e dyl)
När omeletten börjat stelna lätt i kanterna men fortfarande är rinnig ovanpå, strö osten över ochvikförsiktigtihopomelettentill en halvmåne med en böjlig stekspade
Toppa med fetaost lökoch om du villdill eller persilja. Häll i grädden och rör i hop med en gaffel. Jag brukar ta en liten stekpanna och låta den stå länge och puttra på låg värme
Vispa äggen medlite vatten och smaka av med salt och peppar. Ta av värmen ochtillsätt hackade basilikablad, Ös upp tomat blandningeni en skål och torka pannan ren
i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. P. o. r. t. n. e. M. å. g. a. K. ä. l. S. k. s. F. C. h. D. m. d. E. v. u. T. ö. 5. 0. -. 1. G. p. 7. H. c. f. L. V. b. y
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.