Späd med resten av mjölen. Smaka av med salt och peppar. Jag serverade suffléerna tillsammans med ångkokt potatis, rivna morötter, romansallad och ett glas isvatten
Häll smeten i en välsmord form med raka kanter. Gott att servera med en sallad, bröd och smör. Smaksätt gärna med litet riven muskot i stället för med paprika
Tina FallgrenMin pappa står sällan i köket, men när han gör det så gör han det med bravur. Vänd försiktigt ner de uppvispade äggvitorna i smeten med en matsked
Späd med mjölken och koka ett par minuter. Rör i osten och smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Häll sufflésmeten i en ordentligt smord, ugnsfast form med höga raka kanter
Fördela den rivna mandelmassan över päronfyllningen och vik över halva degen till en pirog. Skär päronet i små tärningar och blanda med citronsaft och vaniljsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.