Oxfilé med gremolatasmör - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g oxfilé
  • Arla® Svenskt Smör
  • salt och peppar
  • 100 g rumsvarmt Arla® Svenskt Smör
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • rivet skal av 1 citron
  • 1 dl hackad bladpersilja
  • 1 krm salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 4 morötter
  • 1 rödlök
  • 200 g färsk haricots verts
  • 2 msk pinjenötter
  • 1 kruka romansallad
  • 1 kruka färsk basilika
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g oxfilé Arla® Svenskt Smör salt och peppar Gremolatasmör: 100 g rumsvarmt Arla® Svenskt Smör 1 pressad vitlöksklyfta rivet skal av 1 citron 1 dl hackad bladpersilja 1 krm salt ½ krm svartpeppar Grönsakssallad: 4 morötter 1 rödlök 200 g färsk haricots verts 2 msk pinjenötter 1 kruka romansallad 1 kruka färsk basilika 3 msk olivolja 2 msk rödvinsvinäger salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.