Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g oxfilé Arla® Svenskt Smör salt och peppar Gremolatasmör: 100 g rumsvarmt Arla® Svenskt Smör 1 pressad vitlöksklyfta rivet skal av 1 citron 1 dl hackad bladpersilja 1 krm salt ½ krm svartpeppar Grönsakssallad: 4 morötter 1 rödlök 200 g färsk haricots verts 2 msk pinjenötter 1 kruka romansallad 1 kruka färsk basilika 3 msk olivolja 2 msk rödvinsvinäger salt och peppar
Dela köttet i två bitar och krydda med salt och peppar. Arla® Svenskt Smör. Skala och dela svartrötterna, lägg dem efterhand i kallt vatten med citronsaft
Krydda med timjan. Garnera ev med färsk timjan. 1⅕ kg oxfilé i bit. 2 msk Arla® Svenskt Smör. 150 g Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1⅕ kg oxfilé i bit 2 tsk salt 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 kg blandade rotfrukter 4 dl rödvin 3 msk schalottenlökfond 3 tsk torkad timjan 2 tsk flingsalt Chilismör. 150 g Arla® Svenskt Smör 2 tsk sambal oelek 2 pressad vitlöksklyftor ½ dl hackad färsk persilja
Gröp ur dem och blanda potatisen med ost, chili, smör och salt. Smaka av med salt och peppar. Gör så här Stek oxfilén i smör i mycket het panna ca 1 min per sida. Baka potatisen i mitten av ugnen tills den är mjuk, 15 - 30 min beroende på storlek. 600 g oxfilé. 1 msk Arla® Svenskt Smör. 2½ dl Arla® vispgrädde. 25 g Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g oxfilé 1 msk Arla® Svenskt Smör Madeirasås. 2½ dl Arla® vispgrädde 1 msk kinesisk soja ½ dl madeira 1 msk grovmalen svartpeppar 12 små potatisar 1½ dl Kvibille® cheddar riven 1 röd chili urkärnad och strimlad 25 g Arla® Svenskt Smör salt 200 g färsk haricots verts 2 hackade schalottenlökar 1 pressad vitlöksklyfta 1 msk Arla® Svenskt Smör salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.