Oxfilé med parmaflarn - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1¼ kg oxfilé
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • Arla® Svenskt Smör
  • 2 små rödlökar
  • 4 dl Arla Köket® crème fraiche
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 tsk torkad dragon
  • ½ dl hackad färsk persilja
  • 1 dl vitt vin
  • salt och peppar
  • 8 skivor parmaskinka
  • 800 g små delikatesspotatis
  • 1½ dl hasselnötter
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • 1 tsk salt
  • Receptet gäller för 8 port 1¼ kg oxfilé 2 tsk salt ½ tsk svartpeppar Arla® Svenskt Smör 2 små rödlökar 4 dl Arla Köket® crème fraiche 1 msk vitvinsvinäger 2 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja 1 dl vitt vin salt och peppar 8 skivor parmaskinka Hasselnötspotatis: 800 g små delikatesspotatis 1½ dl hasselnötter 2 msk Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.