Oxgryta med choklad och chili
MAT & BAKBLOGGEN
MAT & BAKBLOGGEN
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 portioner
  • 500-600 g oxkött
  • tex innanlår
  • 2 st långa
  • 2 msk Smör
  • 1/2 tsk salt
  • 1 purjolök
  • 1 orange paprika
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 tsk sambal oleak
  • 1 dl köttbuljong
  • 1/2 msk Worcestersås
  • 1 msk honung
  • 1 tsk liquid smoke
  • 1 tsk hot chili flakes
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 1-2 tsk torkad timjan
  • 2 lagerblad
  • 1/2 tsk kanel 1- 2 msk mörk choklad 70%, finhackad
  • hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.