Jag försöker fâ till lite julkänsla här i snöfattiga Paris. Troligen berodde det pâ att jag inte bakat med torrjäst förut sâ jag visste inte riktigt hur man skulle gâ tillväga
Blanda nötterna med persilja, olivolja och salt. Vi hade kvar grönkålspajer som vi bloggade om i början på december (kolla under etiketten paj) som vi också åt till
Avsluta med lite olivolja och stäng paketen ordentligt sâ att ângan inte kommer ut. olivolja. Var dock försiktig, för mej blev det lite för mycket grönsaker för att allt skulle rymmas in i paketen
Vispa smör, vaniljlag, maltextrakt, socker och ägg ordentligt. På toppen kan man välja två olika frostingar, en med choklad och maltextrakt eller en med smak av vanilj, båda har bitar av salta chokladbollar iblandade som en extra twist
80 g morot 60 g stjälkselleri 80 g rödlök 150 g purjulök 200 g borlottibönor 250 g pumpa 300 g fast potatis 300 g blomkål 350 g tomat 150 g zucchini 200 g ärtor 2 kvist färsk rosmarin 2 blad lagerblad 50 g olivolja vatten salt pepparolivolja krasse
I en annan skål - vispa ihop äggulorna med resten av sockret. 4 ägg150 gr socker50 gr mandelmjöl50 gr potatismjölrivet skal från 1 citronliten nypa salt(ev florsocker - till att sikta över när kakan är klar)Dela äggvitor från äggulorna. Vispa upp äggvitona styva med 50 gr socker och ställ åt sidan
peppar. Blanda allt i en salladsskâl och tillsätt olivoljan och vinägern. Skala tomaterna och paprikorna och skär dem i smâ tärningar tillsammans med zucchinin
Bryn grönsakerna lätt i olivolja. MEN om jag befann mej i USA nu just skulle jag gärna göra den här värmande saffransdoftande fisksoppan pâ tvâ sorters fisk till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.