Du kan ta vilka grönsaker du vill, blanda det med ris och krydda med härlig curry. Låt grytan koka ihop, lägg ner tomaten, smaka av med salt och servera
• Smaksätt med oregano och basilika. • Servera med tacos skal, chips, bröd, sallad, rödlök, gurka, morot, gräddfil, riven ost stark sås eller någon annan gott till
Lägg grönsaksfräset i det förgräddade pajskalet. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Nagga pajdegenmed en gaffel och låt vila i kylen ca 30 min. Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen 10-15 min
Pajdeg. Lägg dem lite omlott som tegelstenar i pajskalet och lägg också i tomaterna. Tryck ut i en pajform och förgrädda i ca 10 minuter. Pajdeg1,5 dl vetemjöl 1,5 dl grahamsmjöl 1 tsk bakpulver 0,5 dl (50 g) flytande matfett 1 dl mjölk
Patch any small holes with leftover dough. Short-crust dough (see recipe), rolled and chilled in a 9 1/2-inch tart pan. and 1/4 cups half-and-half. ounces fresh goat cheese, sliced into 1/4-inch rounds
Quiche Lorraine, ost & skinkpaj, är en gammal favorit som jag i det här receptet har gjort om lite, främst vad det gäller pajdegen för att det ska bli en pajmed mindre kolhydrater
Lägg grönsaksfräset i det förgräddade pajskalet. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Nagga pajdegenmed en gaffel och låt vila i kylen ca 30 min. Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen 10-15 min
Lägg sedan dem skivade/hackadegrönsakerna i pajskalet häll sedan över äggstanningen, strö ev. Gjorde en liten Quichepaj av grönsaker som vi hade hemma som behövde användas, blev riktigt bra faktiskt
Du kan fylla dem med din favoritfyllning och den måste nödvändigtvis inte vara vegetarisk. A simple and tasty finger food that goes well with the buffet these scrolls made of Finn Crisp
Pärlcouscous med ugnsrostade grönsaker och kikärtor. Lägg dem på en plåt tillsammans med vitlök. Du kan använda vilka grönsaker som helst och ett tips är att använda grönsaker som du redan har i kylen och som kanske behöver användas innan de blir dåliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.