I detta recept använder jag mig av kycklingfilé, i ursprungsreceptet används schnitzel. 4 kycklingfilér1 dl vetemjöl1 ägglite vatten2-3 dl panko ströbröd3 msk sesamfrön, gärna blandade svarta och vita. 4 kycklingfilér
Inlägget Kyckling francese- Paneradkycklingfilé i citronsås dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Syrlig och fräsch italiensk kycklingrätt bestående av panerad kyckling som får gotta tills sig i en god citronsås
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.