Vi älskar verkligen ost och en av de absolut bästa såserna är den med mögelost i. För ett tag sedan åt vi pepparbiff och ädelostsås och det var så grymt gott så jag måste bara ge er lite helginspiration
) Det fick bli pepparbiffmed en underbart god potatisgratäng samt grönpepparsmör. Till efterrätt hade vi chokladfondue med banan och jordgubbar som smakade helt okej för denna tiden på året
Smaka av ädelostsåsenmed svartpeppar samt ev. Koka upp grädden i en kastrull och smula ner ädelosten. Vispa runt lite så att osten smälter ut i grädden
Ringla på lite olivolja och krydda med oregano, basilika och pepparmix. Pepparbiff. Stek köttet hastigt i en het stekpanna (gärna grillpanna för att få de fina ränderna) och krydda med salt och peppar
Blanda samman smulad ädelost med créme fraiche och smaka av med salt & peppar. Hetta upp en stekpanna med smör och stek filéerna ett par minuter på varje sida, salta & peppra en aning
Pepparbiff. Vispa, gärna med elvisp medans du långsamt häller i oljan till en tjock majonnäs. Smaksätt med tryffelolja, finriven parmesan och salt/peppar Pommes frites
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.