Blanda sedan med olivolja, citronskal och citronjuice. Krossa vitlöksklyftorna på skärbrädan tillsammans med havssalt så det blir som en pasta, använd en sked eller en kniv
Koka upp och rör i samt red med ljus maizenaredning. Häll av svampen och hacka den grovt. Fräs svampen i en stekpanna med lite smör någon minut under omrörning
Tillbehör och servering300 g morot 300 g rotselleri 300 g palsternacka buljong. Oxbringa1 kg oxbringa, färsk vatten 1 gul lök 1 morot 1 lagerblad 2 timjankvist 5 vitpepparkorn
Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. Blanda Crème Fraiche med majonäsen. Blanda alla ingredienserna till pajdegen och knåda ihop dem till en smidig deg
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé och kantareller. Salt och sv. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Vi älskar verkligen ost och en av de absolut bästa såserna är den med mögelost i. Om man tycker att såsen är för lös kan man reda av den med lite vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.