) Det fick bli pepparbiffmed en underbart god potatisgratäng samt grönpepparsmör. Till efterrätt hade vi chokladfondue med banan och jordgubbar som smakade helt okej för denna tiden på året
Vi älskar verkligen ost och en av de absolut bästa såserna är den med mögelost i. För ett tag sedan åt vi pepparbiff och ädelostsås och det var så grymt gott så jag måste bara ge er lite helginspiration
Ringla på lite olivolja och krydda med oregano, basilika och pepparmix. Pepparbiff. Stek köttet hastigt i en het stekpanna (gärna grillpanna för att få de fina ränderna) och krydda med salt och peppar
Skölj persiljan nog i en stor bunke med vatten. Nu kan du använda persiljesmöret. Blanda persilja med smör samt smaka av med citronsaft, worcestersås samt vitpeppar i en bunke
Pepparbiff. Vispa, gärna med elvisp medans du långsamt häller i oljan till en tjock majonnäs. Smaksätt med tryffelolja, finriven parmesan och salt/peppar Pommes frites
Servera pepparbiffenmed ugnstomaterna, klyftpotatisen med rödlök, konjak- och pepparsåsen samt grönsallad som förslagsvis babyspenat toppad med lite olivolja samt balsamvinäger
-) En del av hemligheten med rätten är såsen och det är min pappa som ligger bakom den, så det är ett recept jag aldrig kommer lämna ut, lite vill man ju ha för sig själv och kunna stoltsera med
lager över varandra, krydda med örtsalt och hackad vitlök i lagern, häll över. trilla ner, det kan sitta kvar potatis i botten med det avlägsnar ni lätt med
Blir nog fler middagar med det receptet. Pepparbiffar i sås. Häll grovmalen svartpeppar i en tallrik och rulla biffarna på högkant så att de blir täckta med peppar (inte på ovan- och undersidan, det blir alldeles för starkt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.