Så härligt med allt älgkött som just nu finnstillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fintinnanlår och valde då att köra en saftigrostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Om du känner för att vara nyttig så kör på två lager istället för tre till fyra lager. IniToastjärnet, när de blivit gyllenbruna och glänser lite av blandningen av smör, ost och grillkrydda så vet du att den är klar
Men grönkålen, den gjorde vi för en vecka sedan – så den ligger också på lut i frysen. Om du har tillgångtillvildsvinsrevben, tveka inte att laga dem till jul
Hetta upp mjölken på mellanvärme, det ska inte koka. Börja med att lägga gelatinbladeti blöt. Vänd sedan upp och ner på glaset och förhoppningsvis ploppar/ glider pannacottan ut
Tanken var att vi denna lördagskväll skulle gå ut att äta på restaurang men så kom vipå att det faktiskt är både billigare och trevligare att laga mat tillsammans hemma och så fick det även bli
Lägg brödskivornapå en plåt med bakplåtspapper. En supergod och spännande förrätt som skiljersiglite från de vanliga räk och kräfttoasten som jag brukar göra
Nu funderar jag på andra sorters starksprit som skulle kunna fungera bra tillsammans med choklad. Kanske borde jag pröva att göra crèmen på ljus choklad, med päroncognac
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.