Sagolik lökpaj med ädelost 1. Mixa ihop alla ingredienser till pajdegen i matberedare. Plasta in och låt vila i kyl minst 15 minuter Svt
PizzaSupergott när man får äta den varm och frasig. Sagt och gjort blev det hemmapizza på bakstenarna. Klarar sig i kylen ett par dagar och skulle det bli över så är den supergod att svänga runt spagettin i DelikaTesses
Paolos pizza med salsiccia, rosmarin och tre sorters ost Förbered sedan pizzafyllningen så att den är klar när degen är färdigjäst. Fördela alla ingredienser på pizzabottnarnawww.koket.se
Kantarellpizza med lagrad ost Tryck ut degen på en braspanna med oljat bakplåtspapper och bred på crème fraichen, lägg på svampen, löken, vitlöken och toppa med osten www.koket.se
Per Morbergs makaronipudding Värm ugnen till 200 grader. Koka makaronerna enligt anvisningarna på förpackningen. Låt rinna av i durkslag www.koket.se
Per Morbergs makaronipudding Värm ugnen till 200 grader. Koka makaronerna enligt anvisningarna på förpackningen. Låt rinna av i durkslag www.koket.se
Per Morbergs Pavlovatårta Fös ut smeten på ett smort och rejält mjölat bakplåtspapper i en så jämn cirkel som möjligt. Marängbotten www.koket.se
Per Morbergs oxrullader med gräddsås Bräsera köttet i cirka 45 minuter eller tills det släpper från spettet. Skala moroten och löken. Skär moroten i stavar och skiva löken www.koket.se
Per Morbergs fläskpannkaka Ett recept ur PerMorbergs bok Morberg lagar husmanskost. Härligt att få en anledning att göra denna goda klassikern igen Mat 365
Per Morbergs raggmunk med fläsk Beräkna cirka 1/2 dl smet per raggmunk. Skala potatisen. Vispa ihop mjöl, salt och lite av mjölken till en jämn smet i en bunke www.koket.se
Per Morbergs älgstek Ta upp älgsteken, linda in den i aluminiumfolie eller blött smörpapper och låt den vila i 15 minuter andreanordling -
Per Morbergs Lammstek med potatisgratäng ”Maten, drycken och konsten att kombinera” är skriven av Per Morberg och ges ut av Bonnier Fakta. • Värm ugnen till 175° MatHem
Per Morbergs lasagne bolognese Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Bechamelsås 7 dl mjölk 2 dl grädde 100 gram smör 1 dl vetemjöl 1 vitpeppar 1 muskotnöt , (riv några drag) 1 salt Sallad 0,5 st isbergssallad , el www.tasteline.com
Per Morbergs Boeuf bourguignon Strö över persiljan. ”Maten, drycken och konsten att kombinera” är skriven av Per Morberg och ges ut av Bonnier Fakta MatHem
Per Morbergs goda pannkakor | Recept från Köket.se Servera PerMorbergs pannkakor med färska bär som är mosade med råsocker. Pannkakor. Blanda mjöl och salt i en bunke www.koket.se
Per Morbergs oxrullader i gräddsås Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gräddsås 0 st buljong , från rullladerna 3 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé 0 st salt 0 st vitpeppar Rullader 500 gram lövbiff 9 dl vatten 3 msk oxfond , koncentrerad 50 gram cornichons 1 paket bacon 2 msk dijonsenap 0 st salt 1 st gul lök(ar) 1 st morot 2 msk tomatpuré 0 st vitpeppar Tillbehör 150 gram sockerärtor 800 gram potatis(ar) 1 svartvinbärsgelé Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.