Persiljejärpar i gräddsky
Kryddburken.se
Kryddburken.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 skivor franskbröd
  • 2 dl mjölk
  • 800 gram kalvfärs
  • 1 vitlöksklyfta (finriven)
  • 2 dl vatten
  • 1 msk tomatpuré
  • 1½ msk potatismjöl
  • 1 rejäl knippa bladpersilja (finhackad)
  • 1 tsk nymalen vitpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 liter kraftig köttbuljong (Egen. Fond eller tärning+vatten)
  • 1 tsk soya
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1 tsk svartvinbärsgelé
  • 1-2 dl grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.