Det va ett tag sen sist, men nu har jag dock testat något som blev himla gott. Detta är nått som jag surrat om lite nu och då men det ha som aldrig blivit att vi lagat det av nån anledning
Å plötsligt blev de väldigt mänskliga i TV-tittarnas ögon. Men ibland blir det "tacos de luxe". Då blir det chili på högrev istället för mald köttfärs, tomatsalsa med bönor och färsk koriander istället för färdigköpt sås (ibland kokar jag oxå egen)
Jag skulle vilja påstå att visste man inte om att det inte var kött så skulle man inte märka någon skillnad(sen var ju inte jag den största köttätaren innan Heller men ändå
Boxen innehåller bland annat de smakförhöjare jag själv fick använda i Cook-off tävlingen och köksredskap som gör det möjligt att laga en egen riktig pangmiddag
Det räckte med att herr M höll på att skrämma livet ur sin fruga när han upplyste henne om att hon "inte skulle dricka det röda som stod i Loka-flaskan i kylskåpsdörren"
Salta och bryn kycklingen i smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Nu väntar vi på att Millians mamma och pappa skall komma, då skall vi äta tacos med kyckling… undrar om Millian gillardet
tacosås. Perfekt öl-mat om man gillardet. Häll på vattnet och låt det svälla i några minuter. På med Sombreros-hattarna och bjud hem lite kompisar, fram med grillen och sätt fart på sommarpartyt med lite mexikansk touch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.