Pot au feu - buljongkokt fläskfilé med grönsaker och fetaostklick
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g fläskfilé
  • 50 g fetaost
  • 2 dl Crème Fraiche
  • salt och vitpeppar
  • 1 kg blandade rotfrukter:
  • potatis, kålrot, morot, rotselleri
  • 2 kronärtskockor
  • 1 msk pressad citron
  • 1 tsk salt
  • 2 liter höns- eller grönsaksbuljong
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 2-3 gula eller röda lökar
  • 2 rödbetor
  • 1 bit vitkål
  • eller savoykål
  •  
  • Till garnering
  • persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.