Lägg köttet i en gryta eller stor kastrull med kallt vatten. Är potatisarna små så dela inte dem. Ta upp köttet, lägg på locket och låt allt sjuda medan köttet skärs i mindre bitar
När potatis och morötter är lagom lyfter jag ur nästan all sky och reducerar den i en kastrull till hälften, reder med lite mjöl och får en läckert fyllig och smakrik sås till fläskgrytan
I kväll blir det varken lamm, crock pot eller Tex-Mex här i det Mårtenssonska köket. Draget lamm bjuds det på i Mårtenssons virtuella kök idag, draget i vår nya crock pot som av förklarliga skäl står i vårt verklighetskök
Servera med lite lättvispad grädde och kolasås. 2 dl vispgrädde kolasåsPots de crème au chocolat – gör så här. Häll tillbaka blandningen i kastrullen och värm på medelvärme under omrörning tills krämen börjar tjockna, vid 83°
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.