Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1. 1 påse ruccola
Hittade denna på nätet "någonstans" förra sommaren. Potatissalladen kan serveras ljummen eller kall. Sedan har den ofta funnits på vårt bord, åtminstone sommartid
Koka färskpotatisen och dela den i halvor medan den fortfarande är varm. 1 kg färskpotatis. 1 kg färskpotatis 2 msk majonnäs 1 dl gräddfil salt och malen vitpeppar 1 knippa vårlök 2 msk kapris
Häll på grädden och lite ansjovisspad. Strö över ströbröd och lägg på några klickar smör. Skala och strimla potatisen som vanligt, lägg i en torr och ren ugnsform, värm ungefär i 10-20 minuter på 110 grader
En härligt fräsch potatissallad som ger det där lilla extra med ugnsrostad färskpotatis. Borsta och skölj färskpotatisen men låt det mesta av skalet vara kvar och lägg sedan potatisen i en ugnsfast form
Jag frågade hur det gick med steken han grillade och ett uppgivet svar kom ut från den mustachprydda lilla munhålan om att den blev bränd och att han nu hade ätit sig mätt på den inköpta potatissalladen vilket i sin tur resulterade i att ha nu mådde illa
Bryt bort nedersta delen på sparrisen. Vänd i dillen och lägg upp salladen på ett fat. 1 kg färskpotatis. 1 kg färskpotatis 250 g sparris 1 st rädisor knippa 2 msk olivolja 1 msk vit balsamvinäger salt och peppar 0
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.