Blanda grädde, mjölk och vaniljstången + fröna i en kastrull. Fördela smeten i små ugnsformar. Känn efter om de är klara genom att röra lite på formarna, smeten ska dallra lite i mitten
Vi äter sällan efterrätt men förra helgen gjorde jag dessa små läckerheter. Jag följde Åses recept som hon delat med sig av några dagar innan men eftersom vi är en liten familj skulle jag halvera receptet
Pour a layer of caramel sauce on top of the chocolate cream, sprinkle with a pinch of salt, whip the double cream and add a dollop of whipped cream and finally, add som shaved chocolate
Sila den varma blandningen över den mörka chokladen och rör ihop det hela till en jämn kräm. Servera med chokladsås eller sötad vispad grädde på toppen
Men alltså den här desserten som Tove bjöd på när vi firade förnyår. OBS glöm ej saltet på toppen för det, kombinerat med den übersöta krämen blir en alldeles himmelsk kombination
Men en annan som skriver ännu mer passionerat om just kokosolja är Josephine Malene med bloggen A Tasty Love Story – och är du lik mig överhuvudtaget så kommer du garanterat att testa hennes Coconut & Chocolate Cups som är genialiskt goda
Skala steklöken och dela i halvor. Dela savoykålen och bryt ner den i mindre bitar. Koka alla grönsaker några minuter i kycklingbuljongen tills de blivit mjuka, men fortfarande har tuggmotstånd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.