Fram tills idag så har det funnits en speciell fika som vi köpt för att jag helt enkelt inte har känt att jag har fått till en hembakad variant som är bättre än den man köpet
Knappast någon kan väl ha missat den svenska surdegstrenden. Var och varannan tycks jäsa egen vildjäst och ha en kladdig, surstinkande grunddeg som pysslas om nästan som en familjemedlem
Vi som står bakom det här initiativet är Annelie, Lovisa, Maria, Sylwia, Ulrica och Åsa. Jag är så glad över att kunna presentera en nyhet för er läsare
Nu känns det snurrigt i mitt huvud. För mycket att tänka på. Ibland önskar jag att det fanns en "off-knapp" strax ovanför örat som man kunde trycka på när allt känns övermäktigt
Det finns en fascination, man kan även kalla det besatthet, av drinken Margarita i vårt hushåll. Jag vet inte exakt var det kommer ifrån, men jag kan gissa att det grundar sig i ett och ett annat besök i the United States of America, och Californien speciellt
LCHF-Paleorestaurang. I morgon öppnar Restaurang Primaten upp portarna på Uppsala Science Park. Lars Fahlén och hans medarbetare startar där Sveriges första restaurang med snabbmat på naturliga råvaror som passar in i Paleo/LCHF-tänkandet
Vintersquash är en grönsak som håller otroligt länge. Jag har haft en Blue Hubbard liggande i rumstemperatur i köket sedan i september förra året och när vi skar upp den häromdagen var den helt perfekt
I torsdags var det pappas tur att laga middag och då plockade han fram en riktigt bra kokbok som lätt glöms bort, Bonniers stora kokbok med underbara beskrivningar, bra tips på variationer, härligt pedagogiska recept och lite kuriosa
Alla vi som någon gång smakat bröd eller kakor från Friends of Adam - och undrat hur de gör för att lyckas så bra - har nu fått svaret och chansen att själva baka deras goda bakverk hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.