Knappast någon kan väl ha missat den svenska surdegstrenden. Var och varannan tycks jäsa egen vildjäst och ha en kladdig, surstinkande grunddeg som pysslas om nästan som en familjemedlem
Jag är så glad över att kunna presentera en nyhet för er läsare. Tillsammans med ett gäng kära bloggkollegor lanserar jag idag en vegetarisk matlagningsutmaning – månadens gröna
LCHF-Paleorestaurang. I morgon öppnar Restaurang Primaten upp portarna på Uppsala Science Park. Lars Fahlén och hans medarbetare startar där Sveriges första restaurang med snabbmat på naturliga råvaror som passar in i Paleo/LCHF-tänkandet
Vintersquash är en grönsak som håller otroligt länge. Jag har haft en Blue Hubbard liggande i rumstemperatur i köket sedan i september förra året och när vi skar upp den häromdagen var den helt perfekt
I torsdags var det pappas tur att laga middag och då plockade han fram en riktigt bra kokbok som lätt glöms bort, Bonniers stora kokbok med underbara beskrivningar, bra tips på variationer, härligt pedagogiska recept och lite kuriosa
Shopping 23 februari Lyckas med brasan. Så gör du egna tändrosor Fint att ge bort i present och effektivt när du vill få fart på elden i skogen, i vedspisen eller snabbt vill få varmt i bastutältet
Hej vänner. Det här inlägget är skrivet i förväg, för större delen av torsdagen (dvs idag. ) kommer jag att spendera på ett flygplan på väg till Los Angeles
Valborgsmässofirandet för vår del inleddes med en tur till Coop - storhandling på gång. Förutom mat i stora mängder fyllde vi vår stackars lilla bil med nya resväskor, sparkcyklar till Arvid och Sigrid, maskeradkläder, olja till balkongerna, ja, jag tror nästan att vi är inofficiella kommunmästare i att packa in mycket varor i en liten bil
Vi såg showen dagen efter premiären och tyvärr var det inte den "riktiga" Pippi eftersom hon drabbades av kräksjukan 20 min in i premiärföreställningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.