Tryck till vitlöksklyftorna med knivbladets sida och finhacka. Låt fräsa med de andra. med någon minut. I med tomatkross, oregano, timjan, lagerblad i pannan
Servera köttfärssåsenmedspaghetti och tomater. Sätt på en stor kastrull med vatten till spaghettin. Bryn färsen i olivoljan i en stor kastrull eller stekpanna med höga kanter
Bryn en yta på köttet så hastigt som möjligt och på så hög värme som möjligt (lättare med olja). Mycket av smaken sitter i det brända i pannan, lös upp det med stekspaden
Bryn en yta på köttet så hastigt som möjligt och på så hög värme som möjligt (lättare med olja). Mycket av smaken sitter i det brända i pannan, lös upp det med stekspaden
Köttfärssåsen. Salt & Peppar 6 portioner Köttfärssåsen. 6 portioner. 600 g köttfärs av valfri sort (veggiefärs funkar också utmärkt för vegetariskt alternativ)
Ta upp fisken med hålslev och arrangera den snyggt i en form. Kyl hela anrättningen, garnera med dillvipporna och servera med några goda, kalla fisksåser (se "Fisksåser" under "Förbereda Fisk"
Smaka av med salt och peppar. Garnera gärna med färsk timjan. Det fina med den här klassiska rätten är att beskan och sötman i morötterna spelar så väl med de lena, djupa, umamismakerna i köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.