Blanda under tiden ricotta med finhackade valnötter, honung, salt och peppar. Framförallt är de fyllda med massvis av fibrer vilka hjälper till att hålla magen under kontroll
Strö över lite flingsalt och ställ åt sidan. Dela fikonen i klyftor och arrangera på ett ugnsfast fat. Riv eller hyvla osten över fikonen, ringla över honung och ställ in i ugnen tills allt får fin färg
Strö över lite flingsalt och ställ åt sidan. Dela fikonen i klyftor och arrangera på ett ugnsfast fat. Riv eller hyvla osten över fikonen, ringla över honung och ställ in i ugnen tills allt får fin färg
Förstärker man salladen med lite lufttorkad skinka eller knaperstekt bacon klarar den sig utmärkt på egen hand, som lättare lunchrätt vid något annat tillfälle
Strö över valnötteroch persilja. Skär köttet i tjocka skivor och fikonen i bitar. Salta och peppra. Blanda ner crème fraiche, senap, dragon och honung i pannan
Blanda i apelsinbitar och granatäpple i salladen, toppa med fikon, rostade valnötteroch flingsalt. Börja med att rosta valnötterna i en torr stekpanna på medelvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.